Пила стрічкова для м’яса Vektor JG-210

Подрібнювач/Слайсер Q&R м’яса, овочів смужками (слайсами). Новий.

28,365 грн.

Є в наявності

-
+

Опис

Пила стрічкова для м’яса Vektor JG-210 – призначена для розпилювання, розпилювання та нарізання м’яса та кісток, птиці та риби, які перебувають в охолодженому або замороженому стані.

Стрічкові пили застосовуються для розпилювання чвертей, відрубів та порціонного розрізання свіжих та заморожених м’ясних продуктів, у т. ч. з кістками, на шматки різної маси та розмірів.

Стрічкова пила для м’яса призначена для використання в комерційних цілях на підприємствах, м’ясокомбінатах, бійнях, м’ясних і рибних цехах, місцях громадського харчування і торгівлі (супермаркетах), ринках та інших харчових виробництвах.

Основні переваги пили для м’яса JG-210:

  • Підлоговий тип виконання моделі. Має ніжки/опорні майданчики з гумовими вставками.
  • Робоча частина (стіл, обмежувач, штовхач) виконані з нержавіючої сталі. Основний корпус виконаний з пофарбованого молотковою фарбою металу.
  • Лоток для збору залишків виконаний з нержавіючої сталі. Має нижнє розташування.
  • Захисні кінцеві вимикачі на панелях, що відчиняються, система “Геркон”.
  • Панелі, що відчиняються, так само обладнані затискними механізмами.

Зовнішній корпус обладнання повністю закриває всі рухомі частини та агрегати. Встановлення електродвигуна та електричної частини обладнання приховане, що унеможливлює потрапляння харчових залишків.

Панель керування стрічкової пили JG-210 – кнопка “Пуск”, “Стоп”, “Аварійний стоп”, лампа живлення. Панель управління має нижнє розташування.

Потужність: 850 Вт
Швидкість руху полотна, м/с: 15
Корисна довжина різання, мм: 210х180
Розмір габаритний: 520х490х840 мм
Розмір робочого столу, мм: 380х365
Тип установки: настільний
Пристрої захисту персоналу: є
СТОП Аварійна: є
Вага: 38 кг

Якщо у вас виникли питання, то наші консультанти інтернет-магазину обов’язково дадуть відповідь на всі ваші запитання, а також допоможуть вибрати.

Купити стрічкову пилу для м’яса Vektor JG-210 Ви можете, зателефонувавши в компанію Q&R, або зробивши замовлення безпосередньо з сайту.

Здійснюємо доставку товарудо Києва, Дніпра (Дніпропетровськ), Кременчука, Вінниці, Донецька, Житомира, Запоріжжя, Івано-Франківська, Кропивницького (Кіровограда), Луганська, Луцька, Львова, Миколаєва, Одеси, Полтави, Рівного, Сум, Тернополя, Ужгорода, Харкова, Херсона, Черкас, Чернівців, Чернігова.

Додаткова інформація

Вага18 кг
Розміри48 × 32 × 44.5 см
Замовити зворотній дзвінок
Відеоогляд товару
https://youtu.be/gaBGk83IfHY