Quality & Reliability
Обрати мову:
RU | UK
ПН-ПТ 9:00 - 18:00

Розстоєчні шафи

Що таке шафи для вистоювання?

Шафи для вистоювання – це спеціалізоване обладнання, призначене для контрольованого та ефективного вистоювання тіста. Цей процес необхідний для досягнення оптимальної консистенції тіста, яка дозволяє йому вирівнятися, піднятися та набути потрібної форми перед випіканням.

Як працюють шафи для вистоювання?

Процес вистоювання тіста відбувається шляхом випаровування води методом нагріву, що призводить до бродіння тіста, насичення його вуглекислим газом і збільшення заготовок тіста в розмірах.

Які бувають шафи для вистоювання?

  • Малі: місткість до 10-15 кг тіста;
  • Середні: місткість від 15 до 50 кг тіста;
  • Великі: місткість понад 50 кг тіста.

Відображаються усі з 4 результатів

Ваш кошик0
Ваш кошик порожній
Продовжити перегляд сайту
0