Розстоювальна камера Quality & Reliability
Представляємо вашій увазі кліматичну установку Quality & Reliability, призначену для роботи у складі розстоювальної камери для остаточного вистоювання тестових заготовок.
Розстоювальна камера Quality & Reliability необхідна вам, якщо ви хочете робити якісну, пишну та повітряну випічку.
Ця установка забезпечує необхідний мікроклімат, правильну циркуляцію повітря з подачею пари та тепла, заданими вами.
До переваг цього обладнання належить встановлений таймер для автоматичного продування обладнання та розстоєчної камери.
Завдяки цій новації, після відключення установки, вентилятор продовжуватиме працювати 5 хвилин, щоб видалити залишкове тепло та вологу.
За цей час : остигає обладнання та продувається камера для видалення запахів та вологи.
Встановлюється розстоювальна камера як у невеликих виробництвах, таких як міні пекарні, кафе, ресторани, так і у великих – кондитерських цехах та хлібобулочних комбінатах у складі обладнання для випікання виробів із тіста. Складовою частиною камери розстоєчної – теплолагогенератор.
Принцип роботи теплолагогенератора заснований на примусовому обігріві та зволоженні повітря в камері розстоювання. Таким чином, створюється робоче середовище для ферментації тесту. Після формування тесту потрібно «насититися» вуглекислим газом, що вийшов із нього в процесі роботи з ним. З цією метою використовується камера розстоювання для остаточної вистоювання тіста.
Температура при вистоювання в камері повинна бути в межах від 30 ° С до 45 ° С, а відносна вологість від 65% до 85%. Тепловологогенератор створює з високою точністю робоче середовище – оптимальну температуру та вологість у камері, що забезпечує якісний режим вистоювання тестових заготовок.
Параметри | Одиниця виміру | Величина |
---|---|---|
Встановлена потужність | кВт | 6 |
Номінальна напруга | В | 220/380 |
Частота | Гц | 50 |
Регулювання температури повітря | С | До 50 |
Регулювання вологості | % | До 95 |
Габаритні розміри: - (Г-Ш-В) | мм | 300 × 800 × 1900 |
Макс. об'єм розстоєчної шафи | м3 | 15-20 |
Місткість | Візки | 1- 6 |
Маса | кг | 25.5 |
Хорошим пекарям відомо, що якість їхньої продукції визначається задовго до випічки. Правильно підібраний температурний і вологий режим у процесі вистоювання має великий потенціал, і не тільки заощаджує робочий час, а й суттєво впливає на смакові та естетичні якості продукції, що виробляється.
Важливо звертати увагу на всі параметри під час створення ідеальної випічки.
Ця умова призведе до оптимізації та процвітання виробництва. Якщо ви плануєте купити обладнання для вистоювання тесту на ваше підприємство, ми пропонуємо камеру Quality & Reliability. Наша камера відрізняється високою якістю, простотою та надійністю.
Ми гарантуємо Вам оперативну доставку, високу якість обладнання за прийнятною ціною.
Розстоювальна камера радуватиме вас бездоганною роботою.
Переконайтеся самі! Все, що потрібно – зробити один телефонний дзвінок!
Нижче ви побачите фото 2-х моделей парогенератора:
1-а з одним бочком. Більш компактна та акуратна модель, але при відключенні води вона не може продовжувати працювати.
2-а з двома бочками. Займає трохи більше місця, але дозволяє при відключенні води продовжувати роботу шляхом додавання води до другого бачка вручну. Це дозволяє вам не зупиняти технологічний процес за відсутності води.