Розстоювальна камера на 3 візки, м. Одеса.
Відома мережа міні-пекарень “Булочна” відчинила свої двері одеситам у новій пекарні-кафе у Суворовському районі. Формат цієї Булкової передбачає міні-кафе та пекарню з повним циклом. Асортимент дуже різноманітний і численний від печива до смачної здоби.
Таке різноманіття хлібобулочної продукції характеризується виготовленням різних видів тіста з подальшим його вистоюванням і випіканням. Кожен вид тесту вимагає певних умов замісу, розстоювання, щоб результат вийшов чудовим. Детальніше про параметри вистоювання тесту можна переглянути Тут .
Повний цикл у пекарні складається із закупівлі сировини, замісу тіста, випікання та реалізації. Зупинимо свою увагу на процесі випікання. У цій пекарні всю продукцію печуть на ротаційній печі фірми Bongard. Bongard-це відома французька фірма, лідер у хлібопекарській справі. Якість та надійність перевірені роками. Однак перед випіканням тестовим заготівлям необхідно розстоювати.
Процес вистоювання проходить у камері розстоювання. Камера Quality&Reliability оснащена кліматичною установкою (тепловологогенератор), яка створює необхідний мікроклімат. Розстоювальна камера розрахована на 3 візки розміром 460*650 мм. У камеру двері виконані зі скляним вікном для легкого огляду та оцінки етапів вистоювання. Присутня відбортування по всьому периметру. Габаритні розміри камери 2.2*1.0 м. Матеріали виготовлення високоякісні та довговічні.
Зміни розстоєчних камер безліч. Ми виготовляємо будь-який тип, розмір та форму камер. Намагаємося враховувати всі нюанси та тонкощі. Приклади можна знайти у розділі Види розстоювальних камер . Завжди раді співпраці. Якість та надійність гарантуємо.